17.4 C
Athens

La Casa De Papel: Νέες στολές για τους ηθοποιούς (pics)

Το La Casa de Papel πραγματοποιεί αυτόν τον καιρό γυρίσματα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη και οι κλασσικές κόκκινες στολές φαίνεται να είναι παρελθόν

Οι φαν της σειράς La Casa de Papel αναμένουν την 3η σεζόν με ανυπομονησία. Η μεγάλη επιτυχία του Netflix πραγματοποιεί αυτόν τον καιρό γυρίσματα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Η παραγωγή γύρισε μια τεράστια εξωτερική σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ισπανίας και φυσικά οι παπαράτσι έσπευσαν να φωτογραφήσουν τους ηθοποιούς.

Το καστ φαίνεται να φοράει νέες στολές στην τρίτη σεζόν της σειράς. Οι χαρακτηριστικές κόκκινες φόρμες εργασίας και οι μάσκες του Σαλβαδόρ Νταλί, σήμα κατατεθέν της προηγούμενης ληστείας, είναι παρελθόν.

Οι ηθοποιοί είναι πλέον ντυμένοι με παραλλαγή και έχουν επιστρέψει σε νέες περιπέτειες. Στις φωτογραφίες των παπαράτσι φαίνονται οι χαρακτήρες της σειράς «Τόκιο», η Μόνικα ή αλλιώς «Στοκχόλμη», ο «Ελσίνκι» και ο «Ντένβερ». Μια νέα προσθήκη έχει πραγματοποιηθεί στο καστ με τον Rodrigo De La Serna, ο οποίος θα υποδυθεί τον «Μηχανικό».

Το κοινό της πετυχημένης σειράς βρίσκεται σε αναμονή για το τρέιλερ της νέας σεζόν. Το La Casa de Papel αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019 από το Netflix.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς