22.7 C
Athens

Tραγωδία στην Καλαμάτα: Τρεις νεκροί από έκρηξη σε ταβέρνα (pics, video)

Πληροφορίες ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονταν στην κουζίνα της ταβέρνας • Ποια είναι η αιτία της έκρηξης

Τρία άτομα, εργαζόμενοι σε ταβέρνα της Καλαμάτας, έχασαν τη ζωή τους απόψε το βράδυ μετά από έκρηξη που συνέβη στην κουζίνα, σκορπίζοντας τη θλίψη στην πόλη.

Οι πληροφορίες που από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες στην κουζίνα της ταβέρνας και τη σύζυγο του ιδιοκτήτη που βρισκόταν επίσης στο χώρο. Τα θύματα είναι ηλικίας από 35 έως 50 ετών.

Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο γυναίκες νεκρές και έναν άνδρα.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 21:15 το βράδυ.

Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, καθώς και πέντε θαμώνες, οι οποίοι κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως, χωρίς να τραυματισθούν.

Είναι μάλιστα ευτύχημα που βρισκόταν μέσα στην ταβέρνα τόσο λίγος κόσμος, καθώς εκτός από Σαββατόβραδο σήμερα είναι και η γιορτή της Υπαπαντής, που παραδοσιακά γιορτάζεται στην Καλαμάτα και όλος ο κόσμος είναι έξω.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, έγινε κάποιο λάθος κατά την αντικατάσταση της φιάλης υγραερίου στην ταβέρνα, με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη και να τραυματιστούν σοβαρά τα τρία άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον χώρο της κουζίνας.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, καθώς είχε ξεσπάσει φωτιά στο μαγαζί, την οποία όμως και κατέσβησαν.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν τα τρία θύματα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ή κατέληξαν στο δρόμο προς το νοσοκομείο Καλαμάτας.

Οι πληροφορίες ότι υπήρχε ένας ακόμα τραυματίας που διεκομίσθη στο νοσοκομείο, δεν επιβεβαιώνονται.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας από το foninews.gr:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς