19.1 C
Athens

Άλωσε… τη Λαμία ο Παναιτωλικός (vid)

Για την ομάδα του Αγρινίου ήταν... αρκετές δυο φάσεις για να φτάσει σε μια σημαντική νίκη (0-2) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, αν και είχε πολλές απουσίες

Ο Παναιτωλικός δεν… μάσησε στη Λαμία και πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 για την 19η αγωνιστική της Super League, αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Για την ομάδα του Αγρινίου, που επέστρεψε στις επιτυχίες, ήταν… αρκετές δυο φάσεις για να φτάσει σε ισάριθμα γκολ και έτσι να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα. Η γηπεδούχος έχασε στο πρωτάθλημα μετά από τρεις σερί νίκες, μένοντας στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις

Ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά, θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό του, αν και αγωνίστηκε με βασικά στελέχη εκτός. Κατάφερε να σκοράρει και έτσι να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Λαμίας, που έδειξε κουρασμένη, έχοντας και στη σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η γηπεδούχος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε και έτσι η φιλοξενούμενη, χτυπώντας σαν… κόμπρα πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Λαμία, Παναιτωλικός

Στο 8′ σούταρε ο Γκούκα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε εύκολα. Ακολούθησε στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Καραμάνου που πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε στο 11′ σουτ ξανά του Γκούγκα.

Το 1-0 για την ομάδα του Αγρινίου έγινε στο 25′. Ο Μπαΐροβιτς άφησε την μπάλα στον Γουίλιαν που με δυνατό σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μιχάι στην προσπάθειά του να διώξει γλίστρησε και έκανε… κοντρόλ με το χέρι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 54′ σούταρε δυνατά ο Μπουλούλης έξω από την περιοχή και ο Κυριακίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Συνέχισε την πίεση η γηπεδούχος και στο 60′ μπλόκαρε ο Κυριακίδης σέντρα σουτ του Μπερτόλιο. Μετά το 60′ ο Παναιτωλικός αντέδρασε και στο 65′ σουτ του Γκούγκα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 61′ ο Κυριακίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή και μπήκε στο τέρμα της φιλοξενούμενης ο Γιαννακόπουλος. Η ομάδα του Αγρινίου ευτύχησε να κάνει το 2-0 στο 71′, όταν ο Μπαΐροβιτς με ωραίο πλασέ από δύσκολη θέση σκόραρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάντερσον – Τσοκάνης, Μπαΐροβιτς, Ντίας, Γουίλιαν

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος (60′ Πίτι), Χουάν Τομάς (83′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης-Τσαπρούνης (70′ Επστάιν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (λ.τ. 62′ Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (74′ Μάλης), Γκούγκα (82′ Αμαράλ).

Λαμία, Παναιτωλικός

Λαμία, Παναιτωλικός

Λαμία, Παναιτωλικό, Δέλλας

Λαμία, Παναιτωλικό, Κυριακίδης

Λαμία, Παναιτωλικό, Χάβος

Λαμία, Παναιτωλικό, φίλαθλοι
 
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς