18.1 C
Athens

Ιάπωνας είχε σχέση με κατσαρίδα και όταν πέθανε… την έφαγε! (pics,vid)

Ο Ιάπωνας εντομοφάγος δηλώνει: «Τώρα η Λίζα (η κατσαρίδα) μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου»

Ο νεαρός Ιάπωνας εδώ και αρκετά χρόνια μέσω των social media προτρέπει τους followers του να δοκιμάσουν έντομα. Τους προτείνει πιάτα με κατσαρίδες, γρύλους και μυρμήγκια.

Ο νεαρός είχε αρχίσει από νέος να τρώει έντομα κρυφά, γιατί ντρεπόταν, ενώ μεγαλώνοντας το έκανε συνήθεια. Πλέον μοιράζεται το πάθος του με άλλους ομοϊδεάτες με την ίδια αγάπη για τα έντομα και διοργανώνουν γεύματα με την αγαπημένη τους τροφή.

Ο Σινοχάρα όμως φαίνεται να βρήκε τον έρωτα σε μια κατσαρίδα, η οποία δεν κατέληξε αμέσως στο πιάτο του. Ο εντομοφάγος ένιωσε τρυφερότητα για το έντομο και δημοσιοποίησε τη σχέση τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε την «ερωτική σχέση» που είχε συνάψει με μία κατσαρίδα, μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος.

Η Λίζα (η κατσαρίδα) ήταν αφρικανικής προέλευσης. Ο νεαρός Ιάπωνας την είχε παραγγείλει με σκοπό να την φάει. Όταν όμως την αντίκρισε αποφάσισε να την κρατήσει σαν κατοικίδιο. Ο Σινοχάρα είχε πλατωνική σχέση με το έντομο. Θεωρούσε όμως ότι μπορούσε να επικοινωνήσει σε πολλά επίπεδα με την Λίζα! Γι’ αυτό τον λόγο πίστευε ότι η σχέση τους είχε μια ερωτική χροιά.

Όταν η Λίζα μετά από ένα χρόνο πέθανε, αποφάσισε να την κάνει γεύμα για να την έχει πάντα στην καρδιά του. Ο 25χρονος δηλώνει: «Τώρα η Λίζα μένει μόνιμα στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως κομμάτι μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς