21.2 C
Athens

Σόκαρε τον Ηρακλή στο 92′ ο Πλατανιάς

Με γκολ του Μπιανκόνι στο 92', ο Πλατανιάς απέσπασε βαθμό στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή (2-2)

Το γκολ του Μιγκέλ Μπιανκόνι στην τελευταία φάση του αγώνα, όχι μόνο χάρισε βαθμό από το… πουθενά στον Πλατανιά κόντρα στον Ηρακλή (2-2) στο Καυταντζόγλειο, αλλά έκανε τον Ηρακλή να απομακρυνθεί από το στόχο της δεύτερης θέσης, καθώς πλέον έχει 21 βαθμούς.

Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα έπαιξε με τη «φωτιά» και το πλήρωσε, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω επί 17 λεπτά. Μάλιστα, όλα ήταν υπέρ του Ηρακλή, καθώς οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 2′ με τον Βιτλή. Στο 62′ ο πρωταγωνιστής του Πλατανιά, Μπιανκόνι, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Περόνε έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή λίγα λεπτά αργότερα.

Από την κάκιστη έξοδο του Βοσνιάδη στο 92′ ο Μπιανκόνι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του Γιάννη Τάτση, αφήνοντας… παγωμένο το Καυταντζόγλειο.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35’ Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπουγιού, Κλέιτον (61’ Ορφανίδης), Περόνε (79’ Πτηνόπουλος).

Πλατανιάς: Γκοτ, Ρουσσάκης (83’ Χ. Ποζατζίδης), Στ. Ποζατζίδης (80’ Κωστίκος), Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Μάικιτς (66’ Μποσέτι), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Ουές, Νίλι, Μπιανκόνι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς