19.7 C
Athens

Σόρι, Νικ. Αυτά τα έχει ξαναπεί ο Ρικ! (pic)

Ο Inspector Campbell ανακάλυψε το αγαπημένο... σπορ του Ρικ Πιτίνο: Να υπερβάλει σχετικά με το ποιος είναι ο κορυφαίος πασέρ που έχει δει ποτέ!

Η χθεσινής δήλωση του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος – δίκην υπερβολής προφανώς – άφησε να εννοηθεί ότι ο Νικ Καλάθης είναι καλύτερος πασέρ ακόμα κι από ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ όπως ο Μπερντ, ο Μάτζικ και ο Αϊζάια Τόμας, άφησε ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη με το στόμα ανοικτό.

Το βίντεο με την επίμαχη ατάκα έχει γίνει ήδη viral στην Ευρώπη, έχει ταξιδέψει ήδη στην Αμερική και όπως καταλαβαίνει κανείς έχει στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στα σόσιαλ μίντια γύρω από αυτό που ξεστόμισε ο πολύπειρος κόουτς του Παναθηναϊκού.

Εκείνο που πολλοί δεν γνωρίζουνε είναι ότι ο Ρικ Πιτίνο το έχει ξανακάνει! Έχει ξανατοποθετήσει παίκτη δίπλα στον μεγάλο Μάτζικ Τζόνσον αναφορικά με την ικανότητά του στην πάσα. Ίσως να είναι το… ίρτζι του που έλεγε κι ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος στον «Ατσίδα» αρνούμενος να πάρει παραγγελία από όσους του χτυπούσανε παλαμάκια.

Πρόκειται για τον Ντ’ Αντζελο Ράσελ, τον γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται και για το πρώτο του all star game, αφού θα πάρει την θέση του τραυματία Ολαντίπο. Το 2015 λοιπόν ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει ότι τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει δει πασέρ σαν τον Ντ’ Αντζελο, εξαιρουμένου ίσως του Μάτζικ, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό δημοσίευμα.

Χθες πάντως ο… έρμος ο Μάτζικ δεν τη γλίτωσε αφού ο Πιτίνο τον συμπεριέλαβε στη σύγκριση βγάζοντας νικητή τον ηγέτη του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι η τριάδα με τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ σύμφωνα με τον 66χρονο προπονητή είναι:

1. Νικ Καλάθης
2. Μάτζικ Τζόνσον
3. Ντ’ Αντζελο Ράσελ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς