21.1 C
Athens

Η Φωτεινή Τράκα αναδείχθηκε νικήτρια του My Style Rocks (pics, video)

Mετά από πέντε μήνες, το show έλαβε τέλος με νικήτρια την παίκτρια που αποτελούσε το μεγάλο φαβορί • Δείτε τη σειρά των φιναλίστ

Η Φωτεινή Τράκα που ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ -αλλά και τα ευρηματικά και πολλά layering που χρησιμοποιούσε- αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 2, που έριξε αυλαία μετά από πέντε ημέρες γυρισμάτων.

Η μεγάλη νικήτρια ήταν μία από τις έξι φιναλίστ, που στο χθεσινό gala ντύθηκαν «βασίλισσες» και η νίκη της δεν προκάλεσε έκπληξη αφού αποτελούσε από την αρχή το φαβορί δείχνοντας ότι «το έχει».

Οι έξι γυναίκες, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν το στέμμα αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Έβαλε «5» ο Κουδουνάρης!

Στη λαμπερή βραδιά, παρόντες ήταν οι κριτές Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Αργυρόπουλος, που με μεγάλη συγκίνηση μίλησαν για τις διαγωνιζόμενες. Στη θέση του τέταρτου κριτή κάθισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μιλώντας για το στυλ κάθε κοπέλας ξεχωριστά, οι κριτές προσπάθησαν να κάνουν αναδρομή των εμφανίσεών τους.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης έβαλε «5» στη νικήτρια του παιχνιδιού, λέγοντας ότι με τις εμφανίσεις της ανέβασε τον πήχη. Είναι το πρώτο πεντάρι που βάζει ο σχεδιαστής μόδας στα δύο χρόνια που είναι κριτής στο ριάλιτι μόδας.

Πώς διαμορφώθηκε η τελική κατάταξη

Η βαθμολογία των έξι διαγωνιζόμενων διαμορφώθηκε από όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ψήφος των τηλεθεατών.

Ουσιαστικά, ο τελικός ήταν μαγνητοσκοπημένος. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, η σύνδεση έγινε live για να ανακοινωθεί η μεγάλη νικήτρια από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η τελική κατάταξη μετά τη βαθμολογία του κοινού διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Στην πρώτη θέση η Φωτεινή Τράκα (1η στο κοινό)
  • Στην δεύτερη θέση η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (2η στο κοινό)
  • Στην τρίτη θέση η Χριστίνα Παπαδέλλη (3η στο κοινό)
  • Στην τέταρτη θέση η Μαρία Λέκα (4η στο κοινό)
  • Στην πέμπτη θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη (6η στο κοινό)
  • Στην έκτη θέση η Νίνα Παπαϊωάννου (5η στο κοινό)

Πηγή: protothema.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς