20.3 C
Athens

Έτοιμοι τρεις για δανεισμό

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα «κοπούν». Μανθάτης, Βέργος και Σάλιακας αναμένεται να δοθούν δανεικοί

Ήταν γνωστό πριν φύγει ο Ολυμπιακός για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία πως στο δεύτερο σκέλος το ρόστερ θα είναι διαφορετικό και όχι μόνο επειδή θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες, αλλά φύγουν και κάποιοι.

Στην «μαύρη» λίστα του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχουν οι Μανθάτης και Βέργος, ενώ μετά την απόκτηση του Μασούρα δύσκολα θα την… γλιτώσει και ο Σάλιακας.

Οι τρεις συγκεκριμένοι αναμένεται να δοθούν με την μορφή δανεισμού σε ομάδες της Ελλάδα ή του εξωτερικού, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και να μην παραχωρηθεί με κανονικές μεταγραφές.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να μείνει σε αυτούς, αλλά θα υπάρξουν κι άλλοι στην πορεία και είναι αλήθεια πως κινδυνεύει σοβαρά ο Φελίπε Πάρντο, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Βεβαίως, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει και τον… νταλκά με τους, ήδη, κομμένους, όπως τον Οτζίτζα Οφόε και τον Εμάνουελ Εμενίκε, που δεν έχουν φύγει ακόμα. Τα συμβόλαιά τους είναι «βαριά» και λογικό είναι οι «ερυθρόλευκοι» να επιδιώκουν την αποδέσμευσή τους, αφού δεν υπολογίζονται.

Και επειδή το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια φημολογία περί «δεύτερης ευκαιρίας στον Οφόε», αυτό είναι κάτι που δεν προκύπτει μέσα από τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση για τον Βέλγο παραμένει ως έχει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς