17.2 C
Athens

Η «αποκαλυπτική» φωτογραφία του Andy Murray (pics)

Ο Piers Morgan έλαβε ένα κάπως αυστηρό μήνυμα από τον Andy Murray, καθώς σχολίαζε τα γεννητικά του όργανα σε πρωινή εκπομπή

Ο Andy Murray δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία φαίνεται να αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στο γοφό. Η ανάρτηση περιλάμβανε και μια ακτινογραφία της επίμαχης περιοχής.

Οι φανς ισχυρίστηκαν ότι η φωτογραφία ήταν παραπάνω αποκαλυπτική απ’ ότι έπρεπε. Κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση γι’ αυτό το θέμα στην πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain».

O διάσημος τενίστας έστειλε στον Piers Morgan ένα μήνυμα και του ζήτησε να είναι πιο διακριτικός με τα απόκρυφά του! Η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής προσπαθούσε μάταια να τον σταματήσει.

Το μήνυμα έγραφε: «Σας παρακολουθώ και θα παρακαλούσα να σταματήσετε να συζητάτε για τα γεννητικά μου όργανα στην τηλεόραση, ήμουν βαριά ναρκωμένος».

Ο παρουσιαστής, ξεσπώντας σε γέλια, απάντησε: «Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα, θα μπορούσε να είχε συμβεί το αντίθετο, να έπρεπε να αποκαλύψεις το κουσούρι σου στον κόσμο!».

Ο σταρ του τένις ανακοίνωσε νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα ότι αποσύρεται από το τένις το 2019, καθώς πάσχει από χρόνιο πρόβλημα στο γοφό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς