16.9 C
Athens

Ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις Κούγια η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Συγγνώμη εκ μέρους του Αλέξη Κούγια ζήτησε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για τις δηλώσεις του προς τον Άγγελο Αναστασιάδη

Στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη στάθηκε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη διαμάχη του τέως προπονητή της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα πρωτοφανή χρήματα θα ανακαινιστούν όλα τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, αφού ο θεοσεβούμενος αυτός άνθρωπος δεν ευτύχησε και δεν βοηθήθηκε από τον Θεό και την Παναγία να αποκτήσει απογόνους».

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα καταλόγισε στον Άγγελο Αναστασιάδη ο Αλέξης Κούγιας, δείχνοντας ειλικρινή συμπαράσταση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ως Σωματείο, Διοίκηση και μέλη, θεωρώντας πως εκφράζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε στον προπονητή της Εθνικής Ποδοσφαίρου και πρώην της ΑΕΛ.

Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή μας συμπαράσταση, τη συγγνώμη των Λαρισαίων, και την απόλυτη καταδίκη του αχαρακτήριστου σχολίου που συμπεριλήφθηκε σε χθεσινή προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, το οποίο δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε.

Η βυσσινί οικογένεια και ιδέα βάζει πάνω από αγωνιστικές και οικονομικές διαφορές την έννοια του ανθρωπισμού, το ήθος και την κοινωνική ευγένεια. Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να συνδυάσετε τη θητεία σας στην ΑΕΛ και το πέρασμά σας από την πόλη μας με μια τόσο δυσάρεστη ανάμνηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς