17.2 C
Athens

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Ασταμάτητος ο Greek Freak»

«Δε χρειάζεται να βελτιώσει το σουτ του, είναι ήδη ασταμάτητος», ήταν το σχόλιο του Shaq Attack για τον Αντετοκούνμπο

Θέμα διαφωνίας ανάμεσα σε δύο θρύλους του NBA αποτέλεσαν οι επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παρκέ.

Σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, ο Σακίλ Ο’ Νιλ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ συζήτησαν τις επιδόσεις του Έλληνα στο σουτ, με τον πρώτο να είναι ξεκάθαρος στο ότι ο Greek Freak είναι τόσο καλός που δε χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο το σουτ του:

«Είναι ο πρώτος ψηλός με τόσο καλούς αριθμούς, χωρίς κινήσεις στο ποστ. Εκπροσωπεί τη νέα εποχή του μπάσκετ για τους ψηλούς. Διαβάζει καλά την άμυνα. Όλοι λένε πως πρέπει να φτιάξει το σουτ του. Ξεχάστε το, δε χρειάζεται. Κάνει έτσι κι αλλιώς πολύ καλά τη δουλειά του, είναι ήδη είναι ασταμάτητος. Ε, Greek Freak, μην δουλέψεις το σουτ σου!», είπε γελώντας ο Shaq Attack, στέλνοντας το μήνυμά του στον Αντετοκούνμπο.

Ο Μπάρκλεϊ ωστόσο διαφώνησε: «Αν σούταρε καλά δεν θα μπορούσε να τον μαρκάρει κανείς», με τον Ο΄Νιλ να σχολιάζει: «Ήδη δεν μπορεί να τον μαρκάρει κανείς. Εσύ είσαι power forward, μη μιλάς για τους ψηλούς, αυτή είναι δική μου κατηγορία. Μη μου λες τι χρειάζεται, εγώ ξέρω τι χρειάζεται».

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ, πάντως, δεν προτιμά τυχαία να αποκαλεί τον Έλληνα Greek Freak, αφού το όνομά του εξακολουθεί να μην μπορεί να το προφέρει σωστά. Στη χθεσινή εκπομπή του, προσπάθησε δύο φορές να το… πετύχει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τον αποκαλέσει Τζάνις Αντεκονούμπο!

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς