23.7 C
Athens

«Μπεργκ, ο πιο βρώμικος παίκτης του Μουντιάλ»!

Προειδοποιεί τους Άγγλους για την αγωνιστική συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ στους αντιπάλους του, ο Τόνι Κασκαρίνο με άρθρο του στους «Times»

Το κομπλιμέντο του «καλού παιδιού», που είχε περάσει στην Ελλάδα για τον Μάρκους Μπεργκ, όσο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι δεν ισχύει στο εξωτερικό, όπως φαίνεται από το άρθρο του Τόνι Κασκαρίνο στους «Times».

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός επιθετικός, Τόνι Κασκαρίνο, με αφορμή την αναμέτρηση Αγγλία-Σουηδίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ έγραψε στο βρετανικό Μέσο την άποψή του για τον πρώην στράικερ των «πρασίνων» και δεν είναι καλή.

«Η Αγγλία αντιμετωπίζει τον πιο βρώμικο παίκτη στο Μουντιάλ. Έχει κάνει τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον στη διοργάνωση, αλλά μην περιμένετε να αποβληθεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κασκαρίνο, ο οποίος δίνει ένα ελαφρυντικό στον Σουηδό για το γεγονός ότι είναι πρώτος στην λίστα των παικτών που έχουν κάνει τα περισσότερα φάουλ (14) στο Μουντιάλ:

«Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του στην κορυφή αυτής της λίστας, γιατί οι σέντερ φορ σε ομάδες που παίζουν με βαθιές μπαλιές κάνουν συχνά φάουλ. Εγώ το ξέρω καλά, γιατί κι εγώ όταν έπαιζα με την εθνική Ιρλανδίας έκανα πολλά φάουλ και ο τρόπος παιχνιδιού μας έμοιαζε αρκετά με τον τωρινό της Σουηδίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς