18.7 C
Athens

Να διασπάσει Γαύρους και ΠΑΟΚτζήδες ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διασπάσει τους Γαύρους και του ΠΑΟΚτζήδες και γι αυτό ο Βασιλειάδης τους χαρακτήρισε οπαδούς – «τσιράκια» των Μαρινάκη, Σαββίδη

Εγώ, η Polly Shelby «θεία» των PEAKY BLINDERS χαιρετίζω το πολιτικό θάρρος του πολιτικού ανδρός Γεωργίου Βασιλειάδη, που επιχειρεί να διασπάσει Γαύρους και ΠΑΟΚτζήδες, όπως είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ. Χαιρετίζω και την πολιτική του οξυδέρκεια, την αντιληπτικότητά του, το πολιτικό του κριτήριο, την πολιτική του διεισδυτικότητα και άλλα πολλά. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή που ξεστόμισε στη Βουλή, ο Βασιλειάδης.

Είπε, δηλαδή, ότι τα οπαδικά κινήματα δεν έχουν ως κριτήριο την ομάδα τους, αλλά τις πολιτικές πεποιθήσεις των προέδρων τους. Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, φυσικά, τα είπε αυτά ο Βασιλειάδης. Ερώτηση κάνω: Τους ψήφους από τα τσιράκια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, τους θέλει ο Βασιλειάδης;

Διότι άπαξ και λες τέτοια πράγματα, είναι σαν να λες ότι αφού είσαστε κολαουζάκια των αφεντικών σας, δεν θέλουμε την ψήφο σας. Προεκλογικά, δηλαδή, θα το ρίξει το σλόγκαν ο Βασιλειάδης: Δε θέλουμε την ψήφο από τα τσιράκια. Έτσι θα γίνει ή θα το ξεχάσει μέχρι να γίνουν οι εκλογές; Ξέρει, όμως, τι κάνει ο Βασιλειάδης. Ξέρει γιατί τα λέει. Για να διασπάσει τους Γαύρους και του ΠΑΟΚτζήδες.

Σου λέει ο τιτάνας της σκέψης Βασιλειάδης, όσους αρπάξουμε από δαύτους. Μπορεί κάποιος οπαδός, σου λέει, να αισθάνεται ότι δεν είναι τσιράκι, άρα θα μας ψηφίσει. Παλιό το κόλπο, όσο είναι φτιαγμένος ο Παρθενώνας. Διαίρει και βασίλευε ο Βασιλειάδης. Και από τα αριστερά, μάλιστα, όχι από τα δεξιά.

Άμα ήτανε μάγκας ο Βασιλειάδης θα συμπλήρωνε ότι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος κανένας να είναι τσιράκι κανενός. Εκεί έπρεπε να επιχειρηματολογήσει. Ότι δεν έχει νόημα, να έλεγε στου Γαύρους και τους ΠΑΟΚτζήδες να είσαστε τσιράκια του Μαρινάκη και του Σαββίδη, διότι εμείς φορτώσαμε με χρήμα τις τσέπες σας.

Μπορεί να το πει αυτό ο Υφυπουργός; Δεν μπορεί. Γιατί; Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαντάκωσε όλη την Ελλάδα και τους γαύρους και του ΠΑΟΚτζήδες και τους ΑΕΚτζήδες, όλους. Φράγκο δεν κυκλοφορεί στην αγορά, ούτε για πασατέμπο. Να στο πάω παρακάτω; Ποιος έσπρωξε τους οπαδούς να γίνουνε τσιράκια, όπως λέει ο Βασιλειάδης; Το κόμμα του, που φλόμωσε ψευτιλίκι την Ελλάδα.

Κι άντε, για τον Ολυμπιακό η κυβέρνηση τον πάει με τις μπάντες και το Μαρινάκη μαζί. Με τους ΠΑΟΚτζήδες; Γιατί τους λέει τσιράκια του Σαββίδη; Ο Σαββίδης δεν ήταν που έδινε τη φανέλα του Μπερμπάτοφ στον πρωθυπουργό; Ο Σαββίδης δεν ήταν που έλεγε ότι ο Τσίπρας είναι ο Πούτιν της Ελλάδας; Τι άλλαξε και οι ΠΑΟΚτζήδες έγιναν τσιράκια του;

Έτσι είναι όμως. Όταν ξεπουλάς τη Μακεδονία, αυτά παθαίνεις. Πάνε τα μιλήσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στην Θεσσαλονίκη και του παίρνουν με τις πέτρες οι ΠΑΟΚτζήδες. Ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο δεν μπορούν να βγουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι, χωρίς να κοιτάνε πίσω τους. Κι ο Σαββίδης δεν είναι κανένα κορόιδο. Δεν τον παντρεύτηκε τον Τσίπρα.

Είδε ο Ιβάν πως παίζεται το έργο με τον Τσίπρα και τη Μακεδονία και την κάνει γυριστή. Με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν δεν είναι με τον Τσίπρα. Πληγώθηκε ένας ολόκληρος λαός, οι Μακεδόνες, το 80% των οποίων είναι με τον ΠΑΟΚ και τι έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης; Να βαράει παλαμάκια; Κι αυτό που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάποιος υποκινεί αποστασία, ποιον εννοούσε; Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια.

Ξέρεις, ποια θα ήταν η μεγάλη ευτυχία του Βασιλειάδη και του Τσίπρα μαζί; Να έβγαζαν ανακοινώσεις οι Γαύροι κι οι ΠΑΟΚτζήδες, ότι εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Δεν είμαστε τσιράκια κανένας, ούτε ανήκουμε σε κανένα κόμμα. Έτσι και πέσουνε στην παγίδα αυτοί οι οπαδοί, θα κερνάει βότκες ο Βασιλειάδης. Τη σιωπή φοβούνται, ρε. Διότι όποιος μιλάει, πάντα κάποιοι συμφωνούν μαζί του και κάποιοι άλλοι διαφωνούν. Χαίρετε.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς