21.1 C
Athens

Τρίζει η καρέκλα του… ξεχασιάρη Σταύρου Τριτσώνη στην ΚΕΔ

Ο Περέιρα βρήκε τον ένοχο για την γκάφα της τέταρτης αλλαγής στην παράταση, απάλλαξε τον Παπαπέτρου και τον όρισε στο κυριακάτικο ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα βρήκε τον ένοχο που πήγε να τινάξει στον αέρα το κύπελλο στον αγώνα Παναθηναϊκού-Λαμίας. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έκανε έρευνα, καθώς ο διεθνής ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να κάνουν τέταρτη αλλαγή στην παράταση και ο Παναθηναϊκός που αποκλείστηκε, εξέτασε μέχρι την τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση.

Τελικά δεν το έπραξε και ο θεσμός του κυπέλλου διατήρησε την αξιοπιστία του. Ωστόσο άπαντες έπρεπε να τεθούν προ των ευθυνών τους για να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη γκάφα. Η ΕΠΟ πέταξε από πάνω της το μπαλάκι καθώς εξέδωσε έστω και με υπερβολική καθυστέρηση ανακοίνωση ότι η αλλαγή είχε εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή από τον περασμένο Αύγουστο και ως εκ τούτου από κει και πέρα ήταν θέμα ΚΕΔ.

Το Fws.gr είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι η ΚΕΔ είχε ενημερώσει σχετικά με mail, μόνο τους διαιτητές της Football League και της Γ΄ Εθνικής, ενώ ξέχασε να πράξει το ίδιο με αυτούς της Super League. Ποιος ήταν αρμόδιος γι’ αυτό; Ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ο Περέιρα κάλεσε τον Παπαπέτρου προκειμένου να ενημερωθεί, έμεινε εμβρόντητος από τις παραλείψεις Τριτσώνη, διασταύρωσε και με άλλους διεθνείς διαιτητές τι συνέβη και απάλλαξε από κάθε κατηγορία τον Αθηναίο ρέφερι.

Η σχετική τροποποίηση μάλιστα δεν είχε περάσει καν στον ΚΑΠ και την προκήρυξη του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα οι ρέφερι να έχουν άγνοια. Σχετική ανακοίνωση βέβαια δεν βγήκε, αλλά οι ορισμοί στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής, ανέδειξαν την ετυμηγορία του Περέιρα.

Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε κανονικά στο Κυριακάτικο ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη. Συνεπώς στον διεθνή ρέφερι δεν επιβλήθηκε η παραμικρή ποινή από την ΚΕΔ και η ενοχή στο μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στον Σταύρο Τριτσώνη του οποίοι η καρέκλα αρχίζει να τρίζει…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς