18.8 C
Athens

Λέσβος: Πυροβόλησε γάτα με τη δικαιολογία ότι του έτρωγε τα καναρίνια

Η τραυματισμένη γατούλα, η οποία ήταν αδέσποτη, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη

Συνελήφθη άνδρας στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών στη Χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης. Ο λόγος είναι ότι κατηγορείται για τον πυροβολισμό γάτας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την πυροβόλησε γιατί του έτρωγε τα καναρίνια.

Το περιστατικό κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος αναφέρει ότι ενώ έβγαινε από το σπίτι του άκουσε έναν πυροβολισμό. Αμέσως ακολούθησε η κραυγή ενός πληγωμένου ζώου.

Όταν σήκωσε το βλέμμα του προς τα πάνω, είδε από το μπαλκόνι έναν γείτονά του, ο οποίος κρατώντας ένα αεροβόλο μπήκε βιαστικά μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και ο δράστης συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε το όπλο του. Οι μάρτυρες μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ως δικαιολογία χρησιμοποίησε ότι οι αδέσποτες γάτες του τρώνε τα καναρίνια.

Η τραυματισμένη γατούλα, η οποία ήταν αδέσποτη, εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο. Η ακτινογραφία έδειξε ότι έφερε βλήμα αεροβόλου σφηνωμένο στο λαιμό της, κοντά στην σπονδυλική της στήλη. Η κατάσταση του ζώου παραμένει κρίσιμη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς