19 C
Athens

Συγκλονίζει η ιστορία της Άννας από το GNTM (vids)

Η Άννα μεταξύ άλλων ανέφερε: «... Η μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”»

Η Άννα Ραφαέλα Μπαζάν έγινε γνωστή από το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model. Η 20χρονη Άννα είχε περάσει στο Bootcamp του διαγωνισμού αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η μητέρα της την εγκατέλειψε λίγα 24ωρα μετά τη γέννησή της, ενώ ο πατέρας της ήταν πολύ βίαιος. Η νεαρή κοπέλα θυμάται μια μέρα που πήγε στο σχολείο χτυπημένη και η διευθύντρια κάλεσε τον εισαγγελέα. Το αποτέλεσμα ήταν το κορίτσι να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.

Η Άννα δήλωσε στην εκπομπή: «Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα.

Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν 12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα.

Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι.

Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της Άννας 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς