17.9 C
Athens

Ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει;

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και το μέτωπο των αποχωρήσεων είναι ορθάνοιχτο στον Ολυμπιακό

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων επικεντρώνεται η προσοχή του Ολυμπιακού, καθώς μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Το ερώτημα ξεκάθαρο: ποιος θα (προλάβει να) φύγει και ποιος θα μείνει;

Η πιο… προφανής περίπτωση είναι αυτή του Ματίας Ναουέλ: Ο Αργεντινός πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης με την ομάδα της Γαλικίας.

Απομένουν πια οι υπογραφές, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπουν σήμερα, με τον νεαρό εξτρέμ να επιστρέφει στην Ισπανία. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και η Χετάφε, ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα από την Ιβηρική επιβεβαιώνουν τη Γαλικία ως επόμενο προορισμό του.

Παράλληλα, δανεικός θα δοθεί πιθανότατα και ο Γιάννης Μασούρας, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι τον Μάιο. Για τον Έλληνα πλάγιο αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον δύο ομάδες από το εξωτερικό (από Ιταλία και Βέλγιο), αλλά και σύλλογοι της Super League.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για τον Φετφατζίδη, για τον οποίο παραμένουν όλα ανοιχτά.

Κατά τα άλλα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσουν κάποιο βασικό τους ποδοσφαιριστή, αλλά στην Αγγλία επιμένουν ότι η Σαουθάμπτον θα επανέλθει για τον Ελαμπντελαουί. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν παραχωρεί τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή με το ποσό που αναφέρεται στα Βρετανικά ΜΜΕ (5,2 εκατ. ευρώ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς