18 C
Athens

«Βόμβα» Καμμένου: Εγώ έστειλα τον Φωκά για γκαζόζα στη Βουλή (video)

Aν κάνει βρώμικες κινήσεις ο Τσίπρας για να μου διαλύσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα κάνει παρέλαση, είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Στο περιστατικό με τον Αριστείδη Φωκά αναφέρθηκε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος λέγοντας πως ήταν δική του απόφαση να στείλει τον βουλευτή για αναψυκτικό, προκειμένου να δημιουργηθεί η αναστάτωση στην ψηφοφορία.

«Εγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα. Για να καταλάβουν τι θα πει «εγκαταλείπω τους ΑΝ.ΕΛ.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» και μένω με τρεις υπουργούς».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ. αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο. Θα ξαναπάμε για γκαζόζα».

Αν κάνει βρώμικες κινήσεις ο Τσίπρας, δεν θα κάνει παρέλαση

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως σχεδίαζε τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. Ο «Τσίπρας με πούλησε 100 φορές» και διεμήνυσε περισσότερες από μια φορές ότι θεωρεί «αιτία πολέμου» την ενδεχόμενη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.

«Εμείς κάποια στιγμή θα πίνουμε γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής», είπε με νόημα ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Αν κρατήσει στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. στον ανασχηματισμό, θα έχουμε πόλεμο», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και επανέλαβε την εκτίμηση για εκλογές πριν από την… παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Αν προχωρήσουν σε βρώμικες κινήσεις και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, παρέλαση δεν θα κάνουν», είπε.

Ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί, θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

«Ο κ. Κοτζιάς θα προφυλακιστεί αν ξεκινήσει η διαδικασία της έρευνας για τις βίζες, έχει κάνει παράνομες ενέργειες, έχω έτοιμους φακέλους με στοιχεία, έχει βάλει από την πίσω πόρτα εταιρίες του Σόρος να ελέγχουν τις βίζες, είπε ακόμα αναφερόμενος στην διαμάχη του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

«Έχει παραβιάσει το νόμο στην υπόθεση των εταιριών βίζα που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών» είπε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μίζα, αλλά φοροδιαφυγή υπάρχει σίγουρα. Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει».

Η Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί

Μάλιστα απάντησε και στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον είχε αποκαλέσει κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη, επειδή κρύβεται πίσω από την ασυλία του. Ο κ. Καμμένος είπε «να την δω στο δικαστήριο, γιατί η γριά κότα έχει το ζουμί και η κυρία Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και δεν θα έρθει ποτέ. Ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί για τις βίζες. Πίσω του κρύβεται ο Τζορτζ Σόρος». Μάλιστα ενέπλεξε και την Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως: «Η Ντόρα έχει εμπλοκή με τον Κοτζιά και τον Σόρος».

Οι περίεργες ιδέες στελεχών ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μίλησε και για τις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝ.ΕΛ. ως κυβερνητικός εταίρος. Οι ΑΝ.ΕΛ. περιόριζαν «τις περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είπε ήταν μια απόφαση που του ήρθε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του αναπληρωτή υπουργού «πως τον έλεγαν, Ήμερο;» (εννοώντας τον Κώστα Ήσυχο) να ονομάσουμε στρατόπεδο στη Μακεδονία «στρατόπεδο Σαράφη». Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα διέλυε το στράτευμα. Μετά έρχονταν διάφοροι Συριζαίοι για να περάσουν νομοσχέδια για τους στρατιώτες που δεν θέλουν να φέρουν όπλα, τους αρνητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς