17.1 C
Athens

Σοκάρει ο Αλβανός για το βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο

Υποστηρίζει ότι επιχειρούν να επιβαρύνουν τη θέση του στην υπόθεση της δολοφονίας Τοπαλούδη • Τι λέει για το βιασμό της κοπέλας ο 23χρονος Ρομά

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστή του εγκλήματος της Ρόδου και δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη, για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ.

Ενώ η παρουσία του στο χώρο και η συμμετοχή του στον βιασμό έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, ο 19χρονος επιμένει πεισματικά πως δεν συμμετείχε στον βιασμό, ενώ σοκάρει η κυνικότητα των περιγραφών του.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, απολογούμενος για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ υποστήριξε ότι δεν ήταν καν στο χώρο την ώρα που έγινε ο βιασμός και έκανε λόγο για προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση δολοφονίας Τοπαλούδη.

Σύμφωνα τη «Δημοκρατική», ο 19χρονος Αλβανός είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο μαζί βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Όμως, βρήκε μόνο έναν κολλητό φίλο του 21χρονου Ροδίτη με τον οποίο έφαγαν μαζί και κατόπιν πήγαν να βρουν την 19χρονη ΑΜΕΑ και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι την βίασε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του.

Ο 20χρονος αλλοδαπός τους είπε πως δεν είχε πρόβλημα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καθώς συνέχιζαν να φλερτάρουν τους άφησε στο Ενυδρείο, ενώ ο 23χρονος του ζήτησε να περάσει να τους πάρει σε είκοσι λεπτά.

Ο 20χρονος αλλοδαπός είπε πως μετά από περίπου μισή ώρα πήγε και πάλι στο Ενυδρείο, όπου εκεί βρήκε μόνο τον 23χρονο. Ο τελευταίος του είπε πως είχαν κάνει σεξ και η κοπέλα είχε πάει με τα πόδια σπίτι της. Τον 23χρονο τον μετέφερε, όπως είπε, πίσω στον Ευαγγελισμό, τον άφησε και έφυγε.

Σημειώνεται πως ο 19χρονος επέστρεψε ήδη στις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος, ενώ εκεί μετήχθη και ο 23χρονος Ρομά, αφού η προσπάθεια της υπεράσπισής του να αποφυλακιστεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, απέτυχε.

Οι ισχυρισμοί του τσιγγάνου για τον βιασμό

Ο 23χρονος Ρομά από την πλευρά του, είχα περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία στους αστυνομικούς: «Ο… (εννοεί τον Αλβανό) κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η… έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….

Μετά ο… ξάπλωσε την… μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της», περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε: «Η… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο… της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο… και τελικά το κατέβασα», είπε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς