20.8 C
Athens

Δοκίμασε 7 διαφορετικά λουκ σε ιστοσελίδα γνωριμιών (pics)

Η Hayley Leeanna είναι μοντέλο και αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Δοκίμασε 7 διαφορετικά λουκ για να δει με ποιο θα την προσεγγίσουν περισσότεροι άνδρες

Η Hayley Leeanna από το Peterborough, είναι μοντέλο και αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Δοκίμασε 7 διαφορετικά λουκ, για να δει με ποιο θα την προσεγγίσουν περισσότεροι άνδρες. Δήλωσε ότι τις περισσότερες προσεγγίσεις δέχτηκε όταν είχε μαύρα μαλλιά. Ωστόσο ως ξανθιά την προτιμούσαν οι πλούσιοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες.

Η 36χρονη γυναίκα έχει γνωρίσει πολλούς άνδρες μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών. Ωστόσο δεν μπορούσε να καταλήξει ποιο λουκ είχε την μεγαλύτερη επιτυχία μεταξύ των πιθανών συντρόφων.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ξόδεψε 2 βδομάδες δοκιμιών διαφορετικών εμφανίσεων. Μεταξύ αυτών ήταν τα λουκ «Κουνελάκι Γυμναστηρίου», «Χυμώδης Μελαχρινή» και «Ζωηρή Πάρτυ άνιμαλ ξανθιά».

Η Hayley δήλωσε στη Sun: «Εάν θες κάποιον πλούσιο, το ξανθό είναι το ιδανικό για σένα – αυτό το λουκ προσελκύει «sugar daddies» που θέλουν να πίνουν κρασί και να δειπνούν μαζί σου πριν σε ρίξουν στο κρεβάτι.

Οι πιο γνήσιοι άνδρες που με προσέγγισαν ήταν όταν ήμουν πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό μου – είτε έδειχνα την ηλικία μου φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, ενώ ήμουν έξω στην πόλη ή ως μια φανατική γυμνασμένη με τα αθλητικά μου».

Το συμπέρασμα που κατέληξε η 36χρονη ήταν ότι οι μελαχρινές περνάνε πιο καλά από τις ξανθιές. Η Hayley πρόσθεσε: «Γνώρισα μερικούς υπέροχους άνδρες όταν φορούσα γυαλιά μυωπίας γιατί νόμιζαν ότι ήμουν πνευματώδης.

Τα δύο λουκ που πραγματικά με βομβάρδισαν με μηνύματα ήταν όταν φορούσα γυαλιά και όταν ήμουν εντελώς άβαφη και ατημέλητη»

Το μοντέλο αναφέρει ότι ως business woman γνώρισε μόνο βαρετούς άνδρες. Στο τέλος συμβούλεψε ότι: «Αν θέλετε να κάνετε σεξ, πρέπει να το δείχνετε στις φωτογραφίες σας, δείξτε το μπούστο και χαμογελάστε με νόημα».

Οι διαφορετικές εμφανίσεις της Hayley

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς