20.9 C
Athens

Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος με «τεσσάρα»

Με επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Αιγινιακού με 4-1 επέστρεψε ο Βόλος στον δρόμο των επιτυχιών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League

Στις νίκες επέστρεψε ο ΝΠΣ Βόλος, που πέρασε εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αιγινιακό. Οι Θεσσαλοί μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο κι έτσι δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση, ώστε να φτάσουν στο τρίποντο, έχοντας ουσιαστικά «τελειώσει» το ματς από το ημίωρο.

Στο 2’ είχαν δοκάρι με τον Μάντζη, λίγο μετά άνοιξαν το σκορ με τον Ντεντάκη (16’) και στο 30’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Δημόπουλου.

Στο 34’ ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το σκορ στα επίπεδα του 3-0 και στο 52’ ο Παπαδόπυλος του Αιγινιακού, σημείωσε για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής. Ο Φράγκος στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κόκκορη), διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος (46’ Ζανάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70’ Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46’ Εππας), Γρανάδος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60’ Κόκκορης), Δόρης, Λούκας (46’ Φράγκος), Μάντζης (46’ Πίσπας), Ηλιόπουλος

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 1-1
Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων 0-1
Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς