18.6 C
Athens

Reunion για τα «Φιλαράκια» (pic)

Η γνώστη Μόνικα από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις, ο λόγος ήταν να διαφημίσει την νέα σελίδα της στο Instagram αλλά και την καινούρια της σειρά

Η γνώστη Μόνικα από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε στην εκπομπή της διάσημης παρουσιάστριας «The Ellen DeGeneres Show». Ο λόγος ήταν να διαφημίσει την νέα σελίδα της στο Instagram αλλά και την καινούρια σειρά «Nine Months», την οποία θα παρουσιάζει μέσω Facebook. Η εκπομπή παρακολουθεί τις ζωές ζευγαριών που περιμένουν παιδί.

Η Έλεν ΝτιΤζένερις είχε δημιουργήσει ένα σκηνικό όπως το Central Perk, το διάσημο καφέ που σύχναζε η παρέα των φίλων στην ομώνυμη σειρά. Η παρουσιάστρια και η Κόρτνεϊ Κοξ προσποιούνταν ότι έπιναν καφέ και η Έλεν σχολίασε: «Μακάρι να ήταν εδώ η Λίζα Κούντροου, θα είχε πολλή πλάκα».

Η Λίζα Κούντροου, γνωστή ως «Φοίβη» στα Φιλαράκια, εμφανίστηκε εκείνη την στιγμή στο σκηνικό. Η Κοξ τότε έκπληκτη αναφώνησε: «Είσαι εδώ! Αυτό είναι σοκ».

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει ότι θα ήταν ωραίο να είχαν μια κιθάρα, αφού στην ομώνυμη σειρά η Λίζα Κούντροου φημιζόταν για τα τραγούδια της. Η ηθοποιός αστειευόμενη σχολίασε: «Και ποιος θα έπαιζε;».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς