19.8 C
Athens

Ίσις: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΟΦΗ»

Έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ηράκλειο ο Αλεσάντρο Ίσις, που θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του άλλοτε συμπαίκτης του στην κρητική ομάδα Χάιμε Βέρα

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ήδη ο Αλεσάντρο Ίσις για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ο Χιλιανός πρώην άσος των Κρητικών επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ», αυτή τη φορά με τη μελανόλευκη φόρμα του τεχνικού, ως συνεργάτης του Χάιμε Βέρα.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν μαζί με τον γυμναστή του τιμ που θα αναλάβει την ομάδα, Ουγιόα Πατρίσιο. Εκεί τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλης Βογιατζάκης.

Στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί θα έρθει ο Χάιμε όπου θα γίνει η παρουσίαση του. Θα μίλησω τώρα με τον Γιάννη, τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Να τονίσουμε ότι η άφιξη του Χάιμε Βέρα στην Κρήτη αναμένεται το αργότερο ως την Παρασκευή ο Βέρα, ενώ η παρουσίασή τους θα γίνει το Σάββατο (02/02) στις 12:00.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς