16.7 C
Athens

Aπίστευτη επίθεση Πολάκη οn camera σε δημοσιογράφους και κανάλια (video)

Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς • «Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω!»

Σε μια ακόμα έντονη, σχεδόν παραληρηματική επίθεση, εναντίον των δημοσιογράφων και των καναλιών στα οποία εργάζονται, προχώρησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κατά τη διάρκεια της φραστικής του επίθεσης ξέφυγε αρκετές φορές από τα αποδεκτά όρια της ευπρεπούς συμπεριφοράς, ιδιαίτερα για πρόσωπο που κατέχει δημόσιο αξίωμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κατηγόρησε συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και πως οι ίδιοι και τα κανάλια τους εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα.

Χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως τσόλια, μπούρδες, ενώ ολοκληρώνοντας το… σόου είπε:

«Τι είσαι για να σου απολογηθώ και με ρωτάς με τέτοιο τρόπο; Λιβανίζετε αυτούς με μας καταστρέψανε και δεν δείχνετε αυτά που έχουμε κάνει δυο χρόνια. Λέω δέκα και προβάλλετε το ένα. Ο,τι και να πούμε το διαστρεβλώνετε. Έχετε πάρει γραμμή από τα αφεντικά σας. Θα μου πάρεις μια δήλωση θα κόψεις ένα κομματάκι να πεις ότι ο Πολάκης είναι άγριος, είναι τραμπούκος».

Και ολοκλήρωσε τον μονόλογό του λέγοντας: «Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω!».

Δείτε το βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς