17.7 C
Athens

Τρελό… ζάπινγκ!

Την Τετάρτη (30/1) διεξάγονται έξι ματς της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League, από τις 15.00 μέχρι τις 21.30, με τα...τηλεκοντρόλ να παίρνουν φωτιά!

Για το μόνο πράγμα που δεν φημίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η οργάνωσή του, Η διοργανώτρια Αρχή, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το γεγονός, ορίζοντας έξι αγώνες μέσα σε διάρκεια έξι αγώνων, “τρελαίνοντας” τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδούν!

Η αρχή θα γίνει στις 15.00 με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Αστέρας Τρίποληςπου θα μεταδώσει το Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Στος 16.00, παίρνει την σκυτάλη η ΕΡΤ1 με την μετάδοση της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Σμύρνης, σε περιγραφή Γ. Χαϊκάλη και ρεπορτάζ Γ. Ράνιου.

Στις 17.15, η NOVA θα δείξει παράλληλα δύο ματς, Στο Novasports 2HD το ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιαννενα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου και το Novasports 3HD την αναμέτρηση ΑΕΚ-Λεβαδειακός, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Γιώργου Αργυρόγλου.\

Στις 19:00 και πάλι η ΕΡΤ μας μεταφέρει στο Αγρίνιο για την μετάδοση της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΠΑΟ, σε περιγραφή Β. Μπακόπουλου και ρεπορτάζ Στ. Σαρέσκου και Στ. Σωτηρόπουλου, ενώ στις 19.30 το Novasports 1HD θα δείξει το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΛ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Διονύση Στρούμπου.

Την Πέμπτη (31/1) θα μεταδοθούν δύο αναμετρήσεις: Η ΕΡΤ1, στις 19.00 Ξάνθη-Άρης, σε περιγραφή Π. Μπλέτσου και ρεπορτάζ Β. Αναστασιάδη και Τ. Πακλατζή και νωρίτερα (17.15) το Novasports1HD ΟΦΗ-Ατρόμητος σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς