18.2 C
Athens

Mε τρεις ελλείψεις η ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Χωρίς τους τιμωρημένους Γκοϊκοβιτς, Ντέλετιτς και Φατιόν θα παραταχθεί η ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο τη 15ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Super League

Με τρεις σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην αναμέτρηση της Τετάρτης (30/1, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των βυσσινί Τζιανλούκα Φέστα αποφάσισε ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κόντρα στον Παναθηναϊκό, να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στους ερυθρόλευκους κι ως εκ τούτου ο ποιοτικότερος παίκτης της θεσσαλικής ομάδας θα πάρει «ανάσες» ξεκούρασης.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποφασίστηκε τελικά από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να εκτίσει ο Μίλος Ντέλετιτς την ποινή της μίας αγωνιστικής, έχοντας συμπληρώσει το όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τους Θεσσαλούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού εκτός των πλάνων του Τζιανλούκα Φέστα είναι και ο Αλεξάντερ Γκοϊκοβιτς που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ματς κόντρα στο «τριφύλλι».

Όπως φυσικά και ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, που γίνεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς