18.7 C
Athens

Υπόθεση Τζήλου: Ο άγνωστος και ο… εξαφανισμένος είναι αστυνομικοί

Μετά από πολλές μέρες η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε κάποια από τα στοιχεία που είχαν… διαρρεύσει με έντεχνο τρόπο για την ταυτοποίηση των δραστών σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Κακοστημένο είναι το σκηνικό που έχει στηθεί στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Μετά από πολλές μέρες η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε κάποια από τα στοιχεία που είχαν… διαρρεύσει με έντεχνο τρόπο για την ταυτοποίηση των δραστών σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Σε δύο πρόσωπα εστίασε η ανακοίνωση της Αστυνομίας, τον 46χρονο Δ.Μ. που είχε νοικιάσει το λευκό Polo στην Αθήνα και τον 27χρονο Χ.Π.. Η Αστυνομία έκανε αναφορά και σε τρίτο δράστη. Μόνο που η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς από τις διαρροές προκύπτει ότι στο ΙΧ που πήγε στην Λάρισα επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία διακρίνονται σε δύο ερασιτεχνικά video και στις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού.

Τα πρόσωπα αυτά τα ξέρουν οι αρμόδιοι, αλλά φαίνεται ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω. Τι διαρρέεται από την προανάκριση; Ότι οι άλλοι δύο που τους ξέρουν αλλά δεν τους άσκησαν διώξεις, είναι ένας 49χρονος υπαστυνόμος Α’ και ένας 36χρονος ανθυπαστυνόμος. Ο ένας άγνωστος για την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας και ο άλλος δεν… υπάρχει. Η συνέχεια με τους εν ενεργεία αστυνομικούς επί της… οθόνης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς