24.9 C
Athens

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έχω κάνει πλαστική, μόνο μπότοξ»

Η Μπέττυ Μαγγίρα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχει περάσει από το μυαλό μου να μεγαλώσω το στήθος μου και έχω απευθυνθεί και σε ειδικό για να ζητήσω πληροφορίες»

Η Μπέττυ Μαγγίρα την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή μόδας «My Style Rocks» στον ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός παράλληλα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ματίλντα» μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η Μπέττυ μίλησε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Page 2» για τον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη, τις πλαστικές επεμβάσεις, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «My Style Rocks». Μάλιστα αποκάλυψε εάν θα έμπαινε στη διαδικασία να μεγαλώσει το στήθος της.

Για την εκπομπή του στυλ η Μαγγίρα σχολίασε: «Μου αρέσει πολύ ως τηλεοπτική εμπειρία και θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό». Για την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανέφερε ότι δεν την έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα όταν ερωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις απάντησε: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων σε μεγαλύτερη ηλικία και μόνο αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όπως, λ.χ., ένα εξόγκωμα στη μύτη που μπορεί να διορθωθεί.

Πλαστική επέμβαση δεν έχω κάνει. Κάνω μπότοξ, θεραπείες ενυδάτωσης και όλα αυτά που κάνουν οι γυναίκες για να διατηρούνται φρέσκες.

Έχει περάσει από το μυαλό μου να μεγαλώσω το στήθος μου και έχω απευθυνθεί και σε ειδικό για να ζητήσω πληροφορίες. Μπορεί να το κάνω στο μέλλον. Δεν είμαι 100% σίγουρη ότι θα μου αρέσει το σώμα μου με μεγαλύτερο στήθος. Προφανώς, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ για να μην το έχω κάνει ακόμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς