19.8 C
Athens

Ειρήνη Στεριανού: «Στεναχωρήθηκα που με είπαν βίζιτα» (vids)

Η Ειρήνη Στεριανού θα μιλήσει για τη προσωπική της ζωή σε μια πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό της και θα απαντήσει σε αυτούς που έχουν μιλήσει προσβλητική γι' αυτήν

Απόψε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στο κανάλι του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενεί την Ειρήνη Στεριανού.

Γνωρίσαμε την Ειρήνη από το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model στο Star. Το μοντέλο θα μιλήσει για τη προσωπική της ζωή σε μια πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό της.

Το νεαρό μοντέλο έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα και στο παρελθόν. Πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί στην Μύκονο με την παρέα της, είχε χορέψει πάνω σε τραπέζι ενώ την έλουζαν με πανάκριβες σαμπάνιες! Επίσης η Στεριανού έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά βίντεο ξενοδοχείων ημιδιαμονής.

Η Στεριανού θα μοιραστεί την εμπειρία της για το GNTM. Το μοντέλο είχε παραπονεθεί ιδιαίτερα για το κοντό κούρεμα που της πρότειναν κατά τη διάρκεια του makeover στο ριάλιτι μόδας. Η Ειρήνη ωστόσο αποφάσισε να διατηρήσει τα μαλλιά της κοντά παρά τα κλάματά της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος το νεαρό μοντέλο θα απαντήσει σε όλους εκείνους που με αφορμή ένα βίντεο που την παρουσιάζει να διασκεδάζει στη Μύκονο, μίλησαν προσβλητικά για εκείνη.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από το παρελθόν της Ειρήνης Στεριανού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς