20.9 C
Athens

Έμεινε εγκλωβισμένη στο ασανσέρ όλο το Σαββατοκύριακο!

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του εργοδότη της την Παρασκευή το βράδυ και οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης τη Δευτέρα

Η 53χρονη Marites Fortaliza μπήκε μέσα στον ανελκυστήρα στο σπίτι του εργοδότη της στο Μανχάταν. Πρόκειται για το σπίτι του επενδυτή και τραπεζίτη Warren Stephens.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του εργοδότη της την Παρασκευή το βράδυ. Οι πυροσβέστες ωστόσο ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης στις 10:00 τοπική ώρα (15:00 GMT) τη Δευτέρα.

Η 53χρονη Fortaliza βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει. Σύμφωνα με δηλώσεις της οικογένειάς της στο Associated Press, η γυναίκα είναι αφυδατωμένη αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Η Marites νοσηλεύεται στο ιατρικό κέντρο Weill Cornell.

Ο εργοδότης της 53χρονης, Warren Stephens είναι επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας Stephens Inc, η οποία εδρεύει στο Little Rock του Αρκάνσας.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η Fortaliza ήταν παγιδευμένη μεταξύ του δεύτερου και τρίτου ορόφου του σπιτιού του επενδυτή, κοντά στο Σέντραλ Παρκ.

Η οικογένεια απουσίαζε το Σαββατοκύριακο και δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι, την ώρα που δούλευε η 53χρονη.

Το κτίριο του επιχειρηματία έχει επισημανθεί για παραβίαση από το Τμήμα Ελέγχου κτιρίων της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με πληροφορίες του New York Times. Η αιτία είναι η επιθεώρηση του ανελκυστήρα ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς