24.7 C
Athens

Το μνήμα του Θέμου έχει θέα το απέραντο γαλάζιο (video)

Στην τοποθεσία που αποτελούσε το ησυχαστήριό του, στον Κότρωνα Λακωνίας κηδεύτηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης

Η εξόδιος ακολουθία για τον Θέμο Αναστασιάδη εψάλη το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Ωστόσο η κηδεία του έγινε ένα 24ωρο αργότερα σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Κότρωνα Λακωνίας, το μέρος που λάτρευε και αποτελούσε το ησυχαστήριό του όταν κατάφερνε να ξεφύγει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και της δημοσιογραφίας.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» προβλήθηκαν πλάνα από το μέρος που επέλεξε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης για την τελευταία του κατοικία.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνώριζαν προσωπικά μίλησαν για εκείνον, ενώ η κάμερα εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το κοιμητήριο και τον τάφο του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει θέα το απέραντο γαλάζιο.

«Συνήθως, όταν γίνεται μια ταφή, δεν υπάρχει έτοιμος ο τάφος. Εδώ ήταν όλα προετοιμασμένα, έτοιμα, για να οδηγηθεί στην αγκαλιά της γης ο Θέμος. Με την τρυφερή επιγραφή «για να πετάμε πάντα μαζί»…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το μέρος που «αναπαύεται» ο Θέμος Αναστασιάδης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς