18.3 C
Athens

Ξένους διαιτητές στα ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ ζητά ο Ατρόμητος!

Σε απόγνωση οι Περιστεριώτες μετά την σφαγή απ’ τον Κομίνη, αλλά ο Περέιρα δεν συγκινείται

Πλώρη για το κύπελλο βάζει ο Ατρόμητος και μετά τα αλλεπάλληλα διαιτητικά χτυπήματα στο πρωτάθλημα, ζητάει ξένους διαιτητές από την ΚΕΔ για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ που θα δώσουν ένα εισιτήρια στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο Περιστέρι βράζουν με την διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στη Λαμία που υποχρέωσε τον Ατρόμητο σε ήττα. Σα να μην έφθανε η αλλοίωση του αποτελέσματος, η ΚΕΔ όχι μόνο δεν τιμώρησε τον διαιτητή από την Θεσπρωτία, αλλά τον όρισε την αμέσως επόμενη στο ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την Λάρισα!!

Με επιστολή τους προς την ΚΕΔ και στον Μέλο Περέιρα οι Περιστεριώτες εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις διαιτησίες των τελευταίων εβδομάδων και για το γεγονός ότι παρά τις εγγυήσεις που είχαν πάρει κατά το παρελθόν για βελτίωση της κατάστασης, στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τίποτα.

Για τον λόγο αυτό ζητούν επιτακτικά ξένους διαιτητές στα δύο ματς των προημιτελικών με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος είχε κάνει ανάλογο αίτημα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, όταν βρισκόταν στη δεύτερη θέση, αλλά ο Μέλο Περέιρα δεν ασχολήθηκε καθώς οι φωνές της ομάδας του Κάναντι, δεν μπορούσαν ν’ ακουστούν.

Ο αρχιδιαιτητής αναμένεται να κάνει και τώρα κάτι ανάλογο, δηλαδή να μην ασχοληθεί με το αίτημα του Ατρόμητου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς