14.9 C
Athens

Ανήθικη πρόταση σε παίκτρια του «Power of Love» (pic)

Η πρώην παίκτρια της προηγούμενης σεζόν του Power of Love, Άννα Λορένη, δημοσίευσε στο Instagram μια ανήθικη πρόταση που έλαβε

Η πρώην παίκτρια της προηγούμενης σεζόν του Power of Love, Άννα Λορένη, δημοσίευσε στο Instagram μια ανήθικη πρόταση που έλαβε. Την αρχή την είχε κάνει η Ιωάννα Τούνη, μέσω των social media, η οποία είχε δημοσιεύσει επίσης μια ανήθικη πρόταση που είχε λάβει μέσω Instagram.

Η Άννα Λορένη, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι αγάπης πέρσι στον ΣΚΑΙ, μοιράστηκε στο Instagram ένα μήνυμα που δέχτηκε από κάποιον που παρουσιάζεται ως booker.

Το μήνυμα που δέχτηκε έγραφε: «Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου;

Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;»

Η ίδια σχολίασε για το μήνυμα που έλαβε: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

Η απάντηση που έδωσε η Άννα Λορένη στο παραπάνω μήνυμα ήταν:  «Καταλαβαίνω. Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά η πορνεία δεν είναι το επάγγελμά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς