16.9 C
Athens

Η απίστευτη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM (pics)

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στον φετινό κύκλο του Greece’s Next Top Model στο κανάλι του STAR και ξεχώρισε για την διαφορετικότητά της

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στον φετινό κύκλο του Greece’s Next Top Model στο κανάλι του STAR.

Η κοκκινομάλλα παίκτρια ξεχώρισε για τη διαφορετικότητά της. Η Ξανθούλα συναγωνίστηκε κοπέλες με εμπειρία στο χώρο του modelling και παρ’ όλ’ αυτά έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Μάλιστα είχε εκπλήξει θετικά τους κριτές του GNTM με τις επιδόσεις της στην πορεία του παιχνιδιού.

Το νεαρό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας για λόγους υγείας. Η Ξανθή Τζερεφού όταν ξεκίνησε την πορεία της στο GNTM ήταν ένα plus size μοντέλο. Απ’ ότι φαίνεται από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτό έχει πια αλλάξει.

Η Ξανθούλα φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram έγραψε στη λεζάντα, με το hashtag #diversitymodels: «Αυτό είναι μια γεύση του πως θα είναι τα μοντέλα του μέλλοντος – Norihito Kanai».

Δεν έλειψαν φυσικά τα κακόβουλα σχόλια που ρώτησαν την νεαρή κοπέλα αν πρόκειται για photoshop.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ξανθής Τζερεφού παρακάτω

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς