22.7 C
Athens

Οικογένεια Τζάκσον: «Ο Μάικλ δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του»

Εξαγριωμένη η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον με το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland»

Η προβολή του 4ωρου ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Leaving Neverland» από το φεστιβάλ του Σάντανς, το περιεχόμενό του και τα σχόλια που την ακολούθησαν προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας Τζάκσον.

Οι συγγενείς του διαψεύδουν τα λεγόμενα των δύο πρωταγωνιστών του φιλμ, σύμφωνα με τους οποίους το ράντσο του βασιλιά της ποπ αποτελούσε στην ουσία άνδρο σεξουαλικών οργίων ανάμεσα στον τραγουδιστή και σε ανήλικα αγόρια, και αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Ο Μάικλ γύριζε πάντα και το άλλο μάγουλο σε κάθε χαστούκι, κάναμε κι εμείς το ίδιο κάθε φορά που διάφοροι καταδίωξαν οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο τρόπος των Τζάκσον. Αλλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε άπραγοι ενώ συνεχίζεται αυτό το δημόσιο λιντσάρισμα. Ο Μάικλ δεν βρίσκεται εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ειδάλλως οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα είχαν γίνει ποτέ».

Η οικογένεια υπενθυμίζει ότι το ράντσο είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από την αστυνομία, χωρίς να βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε από αντίστοιχες κατηγορίες το 2005, ενώ κατηγορεί τους άνδρες που βάλλονται εναντίον του τραγουδιστή ως ένοχους για ψευδορκία.

Επίσης, τονίζει ότι τα ΜΜΕ διάλεξαν «να πιστέψουν τα λόγια δύο ψευτών έναντι των λόγων εκατοντάδων οικογενειών και φίλων που γνώρισαν από κοντά τον Μάικλ και πέρασαν χρόνο μαζί του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς