17.6 C
Athens

Σε ρυθμούς Eurovision

H ΕΡΤ θα μεταδώσει (28/1, 18:00) σε live streaming την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.

Το κεφάλαιο Eurovision 2019 ανοίγει στην ΕΡΤ, όπου τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, θα μεταδώσει σε live-streaming στο microsite https://eurovision.ert.gr/live/ την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού EUROVISION 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.

Στην κλήρωση, με την οποία ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, παρόντες θα είναι ο δήμαρχος της πόλης Ron Huldai, ο αντιδήμαρχος της Λισαβώνας Duare Cordeiro, ο Jon Ola Sand, ανώτατο στέλεχος της Eurovision και ο γενικός διευθυντής της Δημόσιας Ισραηλινής Ραδιοτηλεόρασης (KAN) Eldad Koblenz.

Και φέτος η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την παραδοσιακή τελετή παράδοσης-παραλαβής από την περσινή διοργανώτρια πόλη τη Λισαβώνα στη φετινή το Τελ Αβίβ.

Ο Assi Azar και η Loucy Ayoub, δύο από τους τέσσερις συνολικά παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης, θα είναι οι οικοδεσπότες στην τελετή και την κλήρωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς