23.4 C
Athens

Κατσάδα στον Μπρούκλιν Μπέκαμ από την Βικτώρια! (pics)

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε ένα φλερτ με την Ρίτα Όρα, όταν ήταν μόλις 18 και αυτή 26, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε την μητέρα του Βικτώρια Μπέκαμ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, πρόσφατα φαίνεται να αποκαλύφθηκε ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε ένα φλερτ με την Ρίτα Όρα. Αυτό το γεγονός εξόργισε την μητέρα του Βικτώρια, γιατί εκείνη την περίοδο ο γιος της ήταν μόλις 18 ετών και η Ρίτα 26.

Ο Μπρούκλιν και η Ρίτα βρίσκονταν στα κρυφά μέχρι τη στιγμή που το έμαθαν οι γονείς του. Τότε οι Μπέκαμς του απαγόρευσαν να συνεχίσει να βγαίνει με την Ρίτα. Μάλιστα έστειλαν τον γιο τους στην Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν μακρυά από την τραγουδίστρια!

Η Ρίτα ωστόσο φαίνεται να φλέρταρε και με τον μπαμπά της οικογένειας, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Λίγους μήνες μετά το φλερτ της με τον τότε 18χρονο Μπρούκλιν, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του Μπέκαμ του πρεσβύτερου!

Η Τραγουδίστρια και ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου φαίνεται να είχαν μια πολύ σοβαρή συζήτηση σε ένα fashion show τον Δεκέμβριο του 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκηνικό εξελίχθηκε, κυριολεκτικά, πίσω από την πλάτη της Βικτώρια Μπέκαμ.

Η Ρίτα Όρα φαίνεται πως έχει δημιουργήσει στενές φιλίες με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από το 2013. Η τραγουδίστρια εκείνη την περίοδο έβγαινε με τον καλύτερο φίλο του Μπέκαμ, τον Dave Gardner.

Ο 19χρονος πλέον γιος των Μπέκαμ φαίνεται να έχει προχωρήσει στη ζωή του με το 21χρονο μοντέλο από την Αγγλία Hana Cross.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς