18.6 C
Athens

Η Ειρήνη Ερμίδου στην ιταλική Vogue (pics)

Η Ειρήνη Ερμίδου σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Κόβω τις κακές γλώσσες με τις γωνίες μου»

Γνωρίσαμε την Ειρήνη Ερμίδου από το ριάλιτι μόδας στο κανάλι STAR, Greece’s Next Top Model. Μπορεί η Ειρήνη να μην ήταν το κορίτσι που κέρδισε τελικά στο διαγωνισμό, αλλά η πορεία της στο χώρο της μόδας συνεχίζει δυναμικά.

Στην ιστορία των παιχνιδιών ριάλιτι, πολλές φορές αυτοί που προχωρούν μπροστά δεν είναι οι νικητές αλλά κάποια άτομα που ξεχώρισαν με την προσωπικότητά τους.

Η Ειρήνη από το πρώτο επεισόδιο του GNTM κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την ιδιαίτερη προσωπικότητά της. Μάλιστα πολλοί την θεωρούσαν outsider και πίστευαν ότι δεν είχε αυτό που χρειάζεται για να κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Η Ερμίδου φαίνεται να έκλεισε μέσω του πρακτορείου της μια ξεχωριστή δουλειά. Το μοντέλο πόζαρε για το περιοδικό Cake Magazine, ενώ η φωτογράφισή της αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue.

Το νεαρό μοντέλο έκοψε τα μαλλιά της και άλλαξε εντελώς στυλ. Απ’ ότι φαίνεται ο λόγος ήταν η φωτογράφιση για την Vogue. Η ίδια δημοσίευσε κάποιες από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Κόβω τις κακές γλώσσες με τις γωνίες μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς