18.3 C
Athens

Στο κυνήγι της ανόδου η Κέρκυρα

Με γκολ του Κόντου, η Κέρκυρα έκαμψε την αντίσταση του Αιγινιακού (1-0) και έμεινε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Βόλο

Την τέταρτη σερί της νίκη πέτυχε η Κέρκυρα, επικρατώντας με 1-0 του Αιγινιακού και η οποία βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο.

Οι Φαίακες είχαν την ξεκάθαρη υπεροχή των κινήσεων, ενώ εκφράζουν  παράπονα από τη διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να μείνουν με δέκα λόγω αποβολής του πορτιέρο Κουτζαβασίλη για την Κέρκυρα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απομακρύνοντας τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής

Στο 48′ η Κέρκυρα είχε μεγάλη φάση με κεφαλιά του Σιατραβάνη σε κενό τέρμα να περνά πάνω από την εστία και στο 51′ κεφαλιά του Τουράμ άουτ.

Ο Αιγινιακός έμεινε κι αυτός με δέκα στο 60

με τον Τσολακίδη να βλέπει 2η κίτρινη. Στο 65′ η Κέρκυρα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Τουράμ. Στο 74ο λεπτό ο Κόντος ήταν ο… λυτρωτής της Κέρκυρας σκοράροντας με σέντρα σουτ. Στο 79′ ο Σιατραβάνης είχε σουτ στο δοκάρι.

Κέρκυρα (Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Αναστασίου (45′ Αθανασόπουλος), Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Μότα, Σιατραβάνης και Τουράμ.

Αιγινιακός (Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (39′ λ.τρ. Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Γρανάδος, Πολύζος και Πιαστόπουλος.

 

Όλα τα αποτελέσματα:

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 1-0

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη 0-0

Αήττητος Σπάτων – Τρίκαλα 1-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς