16.5 C
Athens

Μαρκόφσκι: «Θα καταφέρουμε να σωθούμε»

Την ακλόνητη πίστη του για παραμονή στη Super League εξέφρασε ο «χρυσός» σκόρερ του Λεβαδειακού Μάρκο Μαρκόφσκι

Ξεκάθαρος ότι ο Λεβαδειακός θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει την παραμονή του στα «σαλόνια» της Super League, παρουσιάστηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος εστίασε στην ποιότητα που υπάρχει στο τωρινό ρόστερ των Βοιωτών, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα καταφέρει τελικά να σωθεί:

«Ο κόουτς είναι λίγες μέρες μαζί μας, προσπάθησε να μας δώσει την ψυχολογία που μας έλειπε. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν είχαμε χημεία, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τον τρόπο και την σκέψη του όσον αφορά το πώς ήθελε να παίξουμε.

Ήρθε ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα και τους περισσότερους από εμάς, μας είπε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το δικό του γκολ τόνισε: «Έχω συνηθίσει να βάζω γκολ στις νίκες, πήραμε την νίκη και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε» ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για εμάς, κάθε αγώνας είναι… τελικός. Τον πρώτο τον πήραμε, μένουν άλλοι 13. Είτε παίζουμε με την ΑΕΚ είτε με τον Ολυμπιακό είτε με άλλη ομάδα εμείς πάμε για την νίκη».

Για τις μεταγραφές είπε: «Ο Κονέ ξέρει την ομάδα, την κατηγορία, μπήκε κατευθείαν και πρόσφερε. Όλοι ήταν καλοί και θέλουν το κάτι παραπάνω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς