15.7 C
Athens

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι αρχές αδυνατούν να ανοίξουν τα laptop των κατηγορούμενων

Κούγιας: Θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop

Ένα γεγονός που ίσως να συμβαίνει για πρώτη φορά, αντιμετωπίζουν οι αρχές στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν και να αναλύσουν τα στοιχεία που θα τους επιτρέψουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού.

Θεωρούν ότι κάποιοι τα μπλόκαραν για να μην μπορέσουν να φτάσουν οι αρχές σε σημαντικά στοιχεία που ενδεχομένως περιέχουν.

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία», εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς