24.4 C
Athens

Ines Trocchia: «Νιώθω υπέροχα όταν ντύνομαι με σέξι ρούχα»

Η Ines Trocchia για το ανδρικό φύλο δηλώνει: «Οι άνδρες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν γίνεται να ζήσεις χωρίς έρωτα. Πρέπει να γνωρίζει πώς να με κάνει να περνάω καλά»

Η Ines Trocchia είναι ένα μοντέλο από την Ιταλία που πρόσφατα έγινε 21 ετών. Πρόκειται για μια καλλονή που ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα στις φωτογραφίσεις.

Το μοντέλο έχει δηλώσει: «Νιώθω υπέροχα όταν ντύνομαι με σέξι ρούχα αλλά αισθάνομαι ακόμη καλύτερα χωρίς αυτά».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ines έχει συνεργαστεί με αρκετά πρακτορεία μοντέλων και έχει φωτογραφηθεί για πολλά αντρικά περιοδικά.

Το 21χρονο μοντέλο έχει αναφέρει μεταξύ άλλων ότι λατρεύει να κάθεται στο σπίτι της βλέποντας ταινίες ή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια: «Αν μπορούσα, θα καθόμουν όλη μέρα στο δωμάτιό μου περιτριγυρισμένη από σοκολάτες και γλυκά και θα έβλεπα σειρές στο Netflix ή θα έπαιζα games».

Η Ines Trocchia για το ανδρικό φύλο έχει αναφέρει: «Οι άνδρες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν γίνεται να ζήσεις χωρίς έρωτα αλλά θέτω τις προϋποθέσεις μου. Πρέπει να είναι ευγενικός, με αίσθηση του χιούμορ και να γνωρίζει πώς να με κάνει να περνάω καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς