17.8 C
Athens

Νέα Aston Martin σε συνεργασία με την TAG Heuer (pics)

Η Aston Martin δημιούργησε σε συνεργασία με την TAG Heuer, την DBS Superleggera TAG Heuer Edition, η παραγωγή της οποίας θα φτάσει μονάχα τα 50 κομμάτια

Μια ειδική έκδοση που απευθύνεται σε λίγους, δημιούργησε η Aston Martin. Ο λόγος για την DBS Superleggera TAG Heuer Edition, η παραγωγή της οποίας θα φτάσει μονάχα τα 50 κομμάτια. Πρόκειται για το δημιούργημα της συνεργασίας της Aston Martin με την TAG Heuer.

Το συλλεκτικό αυτοκίνητο φέρει έναν κινητήρα V12 5,2 λίτρων με απόδοση 715 PS, ο οποίος συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Η επιτάχυνσή της Superleggera είναι 0-97 χιλιόμετρα την ώρα σε 3,4’’ και τελική ταχύτητα τα 340 χιλιόμετρα την ώρα.

Στο εσωτερικό της δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα με το ραμμένο σήμα της TAG Heuer. Στο εξωτερικό μέρος δεσπόζει η απόχρωση Monaco Blank σε συνδυασμό με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων, ελαστικά Pirelli και εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Οι υπεύθυνοι παραγωγής της Aston Martin δεν έχουν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τελική της τιμή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς