18.3 C
Athens

Την δάγκωσε ο… πύθωνας στην τουαλέτα! (pics)

Η Helen Richards περιέγραψε μια τρομακτική στιγμή που της συνέβη την ώρα που βρισκόταν στην… τουαλέτα! Ένα φίδι την δάγκωσε στα οπίσθιά της!

Η Helen Richards περιέγραψε μια τρομακτική στιγμή που της συνέβη την ώρα που βρισκόταν στην… τουαλέτα! Ένα φίδι την δάγκωσε στα οπίσθιά της, όταν βρισκόταν στο σπίτι της κουνιάδας της στο Brisbabe.

Η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με τον τοπικό «μπόγια» φιδιών, την Jasmine Zeleny, για να απομακρύνει το ζώο από την λεκάνη της τουαλέτας.

Η Jasmine αργότερα δήλωσε ότι είναι πολύ σπάνια περίπτωση να τσιμπήσει ένα φίδι κάποιον με τέτοιο τρόπο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμείς οι «μπόγιες» φιδιών δουλεύουμε επί 25 χρόνια και ποτέ δεν έχουμε δει κάποιον να τον δαγκώνει φίδι στα οπίσθια, πόσο μάλλον στην τουαλέτα.

Η κατάσταση που βρισκόταν η κ. Richards ήταν ακραία. Νομίζω ότι τρόμαξαν ο ένας τον άλλον και το φίδι την δάγκωσε επειδή αντέδρασε με φόβο. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα αλλά συμβαίνει πιο συχνά απ’ όσο νομίζετε.

Εάν πράγματι βρείτε ένα φίδι, μην το πειράξετε και σίγουρα μην προσπαθήσετε να πατήσετε το καζανάκι της τουαλέτας, γιατί κάτι τέτοιο θα το ανάγκαζε να αποσυρθεί στις σωληνώσεις. Εάν το αφήσετε στην ησυχία του και δεν παρέμβετε δεν θα υπάρξουν δραματικές καταστάσεις μόλις έρθει ένας «μπόγιας» φιδιών να το αφαιρέσει».

Η Jasmine Zeleny προειδοποίησε τους άλλους να ελέγχουν πάντα πριν κάτσουν στην λεκάνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς