25.9 C
Athens

«Η ΕΠΟ τρέχει για το διαβατήριο του Βασιλάκη Γκαρθία» (pic)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η ΕΠΟ εντείνει τις προσπάθειες της για να δώσει ελληνικό διαβατήριο στον 17χρονο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Κρίστιαν Βασιλάκη Γκαρθία

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Βασιλάκη Γκαρθία ή αλλιώς «Βάσι».

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», για τον 17χρονο στράικερ που αγωνίζεται στη Juvenil B της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει έντονη κινητικότητα από την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, προκειμένου να πάρει ελληνικό διαβατήριο (ο παππούς του είναι Έλληνας) και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Euro U19.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί οι προσπάθειες της ΕΠΟ προκειμένου να καμφθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια και ο παίκτης να είναι διαθέσιμος τον Μάρτιο στη διοργάνωση καθώς θεωρούν πως είναι ο επιθετικός που θα ξεχωρίσει στο μέλλον.

«Εμπόδιο» στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να στέκεται η ισπανική ομοσπονδία η οποία θέλει να δώσει ισπανικό διαβατήριο στον ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος στη Βαλένθια.

Την εφετινή σεζόν ο «Βάσι» είναι πρώτος σκόρερ με τη Juvenil B της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας σημειώσει εννέα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς