24 C
Athens

«Σταματά τις συνομιλίες με ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί η Πάρμα»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Πάρμα δεν θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον ΠΑΟΚ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο γνωστοποίησε πως η Πάρμα αποσύρεται από τις διαπραγματεύσεις για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος φαίνεται πως έχει πειστεί από τον Ιβάν Σαββίδη να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τι αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο:

«Όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει, όμως τελικά δεν θα συμβεί τίποτα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν θα επιστρέψει προς το παρόν στην Ιταλία αλλά θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παλεύει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα.

Η λεπτότητα της περιόδου που διανύουμε, η οποία μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τροπαίου, οδήγησε τον πρόεδρο της ελληνικής ομάδας να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την Πάρμα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε στον Ομάρ Ελ Καντουρί πως το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να θέσει τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες, έτσι ώστε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση να είναι επιτυχής. Η Πάρμα, αυτή τη στιγμή, προτίμησε να σταματήσει κάθε συνομιλία με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δεσμευτεί για τον Ιούνιο».

`

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς