21.1 C
Athens

Μαρία Γαζή: Ο Άνθιμος αντί να ζητήσει συγγνώμη με κατηγορεί (vid,pic)

Η αντιπαράθεση μεταξύ του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλη Γαζή, του πρώην αγαπημένου ζευγαριού, συνεχίζεται για το γιο τους

Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μεταξύ της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και του Άνθιμου Ανανιάδη συνεχίζονται. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο και φαίνεται να έχουν ξεκινήσει έναν κύκλο αντιπαραθέσεων.

Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός είχε ζητήσει εξέταση DNA για να αποδείξει ότι το παιδί είναι δικό του. Το τεστ βγήκε θετικό και η νεαρή χορεύτρια έστειλε επιστολή στα μέσα ενημέρωσης. Αποφάσισε να τοποθετηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξέτασης και δήλωσε:

«Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια με δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου.

Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας) τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη να κρατήσει χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να με κατηγορεί…».

Ο Άνθιμος Ανανιάδης απάντησε στην πρώην σύντροφό του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όταν τα αποτελέσματα του τεστ DNA απέδειξαν ότι είναι ο πατέρας έγραψε:

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών.

Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του».

Δείτε ολόκληρη την επιστολή της Μαρίας Γαζή στο παρακάτω βίντεο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς