20.2 C
Athens

Ο Κρις Μπράουν αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού

Ο Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση στην νεαρή γυναίκα, η οποία τον κατηγόρησε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι μαζί με άλλα δύο άτομα

Ο Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση στην νεαρή γυναίκα, η οποία τον κατηγόρησε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της Ριάνα, αρνείται τις κατηγορίες. Κρατήθηκε για ένα βράδυ στο αστυνομικό τμήμα και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του 29χρονου, Ραφαέλ Σις, δήλωσε σήμερα ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Στόχος είναι να διεξαχθεί έρευνα και να διαπιστωθεί για ποιον λόγο τον κατήγγειλε η γυναίκα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, ο Μπράουν μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν φίλο του τέθηκαν υπό κράτηση, αφού η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν. Η γυναίκα μάλιστα ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στη σουίτα του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, τη 15η Ιανουαρίου.

Ο δικηγόρος του Μπράουν διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο πελάτης του δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 24χρονη.

Το 2009 ο τραγουδιστής είχε δηλώσει ένοχος για επίθεση εναντίον της τότε συντρόφου του, Ριάνα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ παγκοσμίως, αφού δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με μώλωπες στο πρόσωπο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς