16.5 C
Athens

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συμβουλεύει τους νέους να πάρουν ναρκωτικά!

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μιλώντας σε δύο 20χρονους στο Instagram, τους προέτρεψε να κάνουν ναρκωτικά τώρα που είναι νέοι και μπορούν!

Οι σταρ συνήθως συμβουλεύουν τους νέους κατά των ναρκωτικών, του αλκοόλ και του καπνίσματος. Συνηθίζουν να σχολιάζουν πόσο κακό τους έχει κάνει ο εθισμός τους σε κάθε είδους ουσίες.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όμως για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά. Ο διάσημος τραγουδιστής μιλώντας σε δύο 20χρονους, τους προέτρεψε να κάνουν ναρκωτικά τώρα που είναι νέοι και μπορούν!

Σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά από τον λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram, αλλά τώρα έχει κατέβει, ο Γουίλιαμς φαίνεται να συνομιλεί με τους δύο 20χρονους, οι οποίοι τον ρωτούν αν εκείνος κάνει ναρκωτικά. Ο τραγουδιστής απάντησε: «Όχι, εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό… Κοιτάξτε, είμαι τώρα 44 ετών και όταν γίνεσαι 44, η καρδιά σου δεν μπορεί να αντέξει… Έχω παιδιά»!

Τότε ο Ρόμπι ρωτά τους νεαρούς πόσο χρονών είναι και όταν του απαντούν 20, εκείνος συνεχίζει: «Είκοσι; Λοιπόν, είστε πολύ καλά, συνεχίστε. Ξέρω ότι δεν κάνει, αλλά παίρνετε αναβολικά, σπιντ ή χόρτο; Συνεχίστε, περάστε καλά και γράψτε τα όλα για να τα θυμάστε αργότερα»!

Τότε οι 20χρονοι του λένε ότι πίνουν ρούμι και ο Γουίλιαμς μοιράστηκε την εμπειρία του: «Το ρούμι είναι πολύ καλό, το ουίσκι είναι χάλια. Το ρούμι έχει πολύ πλάκα. Πίνετε ντραμπούι; Όχι πως θα παίρνατε ποτέ έκσταση, αλλά πάει τέλεια με έκσταση… όχι ότι θα το κάνατε ποτέ»!

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν είχε παραδεχθεί ότι έχει περάσει προβλήματα με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκόολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς