19.8 C
Athens

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ;

Το My Style Rocks ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή και το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παραμένει άγνωστο

Το My Style Rocks ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή και σύντομα θα ανακοινωθεί η φετινή νικήτρια. Έχουν αρχίσει να γεννιούνται ερωτήματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πού θα συνεχίσει. Ούτε η ίδια ούτε το κανάλι του ΣΚΑΙ έχουν ανακοινώσει κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούν σενάρια. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή η «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ανέφεραν στην εκπομπή: «Δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια τους για την Κωνσταντίνα. Και ο λόγος είναι η Βίκυ Καγιά η οποία έκανε μεγαλύτερα νούμερα με το Shopping Star».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει και το My Style Rocks 3. Παράλληλα φαίνεται το κανάλι του ΣΚΑΪ να έχει στα σχέδιά του να αντικαταστήσει την Σπυροπούλου με κάποια άλλη παρουσιάστρια για το ριάλιτι μόδας.

Η Σάσα Σταμάτη είχε μια συνάντηση τη Δευτέρα στο κανάλι και φαίνεται να της έγινε μια ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει τη νέα σεζόν του ριάλιτι.

Η δεύτερη σεζόν του My Style Rocks δεν είχε την ίδια απήχηση με την πρώτη σεζόν. Το κανάλι προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές για τη νέα σεζόν. Επομένως αν ισχύσει αυτό το σενάριο, τότε δεν θα υπάρξει κάτι καινούριο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς